Skip to main content

Samarbejde med SAF

– Vi er altid på udkig efter nye hotel og oplevelses samarbejdspartnere som kan øge vores produktsortiment

B2B fokus

Vores primære mål er at styrke forbindelsen mellem hoteller og erhvervskunder. Vi når ud til virksomheder, der ønsker at forkæle deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere eller til større arrangementer som f.eks. julefrokoster, sommerfester og konferencer mm.

No-Cure-No-Pay

I vores forretningsmodel betaler du ikke en timepris for vores konsulentarbejde. I stedet afregner vi en aftalt indkøbspris direkte til jeres hotel ved hver vellykket indløsning af gavekort. På denne måde sikrer vi, at dine omkostninger kun er knyttet til konkrete resultater.

Konkurrencefordel

Vi adskiller os fra konventionelle deal sites, der ofte udfordrer egne udbudspriser. Vores tilgang er designet til at støtte eksisterende prissætning strategier, hvilket eliminerer, at vi konkurrerer mod hotellets egne priser, netop fordi vores priser ikke er offentlige tilgængelige.

Vores kundekartotek er nu på over 15.000 erhvervskunder, som vi løbende tilbyder vores forskellige tilbud til

Vi har styr på dataen

Med vores system, holder vi styr på alle gavekort og gør indløsning af gavekort let og overskueligt for både reception og gæster.

Professionelle designs

Vi tilbyder udviklingen af et professionelt designet gavekort. Dette gavekort er skræddersyet til at afspejle hotellets unikke karakter. Denne ekstra udgift påtager vi os, da vi har dygtige kolleger internt, der håndterer denne proces.

Vækst dit hotel eller gods i samarbejde med os

Vi vil meget gerne give dig mere information og drøfte, hvordan et potentielt samarbejde kan tilpasses jeres sted. Du er meget velkommen til at tage fat i os på 71 71 60 19 eller Lian på telefon 22 56 50 19.